• -100,00 Kč

Carbo Jet 1000g

399,00 Kč
299,00 Kč Sleva 100,00 Kč
S DPH
Poslední kusy skladem

  Zásady zabezpečení

Právo zákazníka na výmaz osobních údajů

  Doručení do 2-5 dnů

Doprava v ČR nad 2500 Kč ZDARMA

  Zásady vrácení

Vadný kus vám vyreklamujeme co nejrychleji!

AMIX CarboJet Gain je speciální sacharidovo-proteinový práškový koncentrát, který je určen zejména pro osoby, co potřebují podpořit rychlý nárůst svalové hmoty, urychlit regeneraci a dodat potřebnou dlouhodobou energii.

Obsahuje vysoce kvalitní bílkoviny Amix Protein Blend a exklusivní komplex sacharidů Amix CarboJet Matrix zahrnujících vysokomolekulární škrob Vitargo a postupně vstřebatelnou isomaltulosu Palatinose. CarboJet Gain je lépe stravitelný díky obsaženému multi-enzymovému komplexu DigeZyme. Neobsahuje aspartam.

Složení: 

Amix ®Protein Blend (ultrafiltrovaný syrovátkový bílkovinný koncentrát, odtučněná syrovátka, aminokyseliny derivované z hovězí bílkoviny, CFM syrovátkový bílkovinný izolát s bílkovinnými frakcemi), Amix ® CarboJet® Matrix (maltodextrin, fruktóza, glukóza, isomaltulosa, škrob Vitargo®), zahušťovadla: xanthan, guma guar, emulgátor: sójový lecitin, kakaový prášek, minerální premix s procentem doporučené denní dávky minerálních látek pod 15% (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydrogenfosforečnan draselný, hydrogenfosforečnan sodný), multienzymový komplex DigeZyme® (amyláza, celuláza, laktáza, lipáza, bakteriální neutrální proteáza), sladidlo: sukralosa (Splenda®), acesulfam K

Průměrné nutriční informace ve 100 g výrobku:

Energetická hodnota

1568 kJ

Bílkoviny - proteiny

15 g

Sacharidy - uhlohydráty

67.64 g

z toho cukry

20.54 g

Tuky

3.66 g

 

Obsah ostatních účinných látek ve 100 g výrobku:

Digezyme

150 mg

 

Dávkování: jedna odměrka Carbo Jet Gain obsahuje 50g. Doporučené dávkování je 1-3 odměrky denně do 30minut po ukončení tréninku. Upozornění: Není náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujete v suchu při. Není určeno pro děti do 6 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. teplotě do 25◦ C, chraňte před přímým slunečním zářením a před mrazem. Nevhodné pro osoby s nesnášenlivostí laktózy.Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Neobsahuje látky dopingového charakteru.

1 ks
chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.